Servicevoorwaarden

Welkom bij yodtip.com Door gebruik te maken van deze website gaat u akkoord met de onderstaande algemene voorwaarden:

1. **Gebruik van de website**

– U stemt ermee in de website alleen te gebruiken voor legitieme doeleinden en op een manier die geen inbreuk maakt op de rechten van anderen of de goede werking van de website verstoort.

2. **Intellectueel eigendom**

– Alle inhoud op deze website, inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, logo’s en ontwerpelementen, zijn eigendom van siddalls.net en zijn beschermd door auteursrechten en andere intellectuele eigendomsrechten.

3. **Privacybeleid**

– Door het gebruik van de website stemt u in met ons privacybeleid, dat u kunt vinden op de website.

4. **Aansprakelijkheid**

– yodtip.com is niet aansprakelijk voor enig verlies of schade veroorzaakt door het gebruik van de website of de inhoud ervan.

5. **Links naar andere websites**

– Deze website kan links naar andere websites bevatten. siddalls.net is niet verantwoordelijk voor de inhoud of privacypraktijken van deze websites van derden.

6. **Wijzigingen in de algemene voorwaarden**

– yodtip.com behoudt zich het recht voor om deze algemene voorwaarden op elk moment te wijzigen. Het is uw verantwoordelijkheid om regelmatig de voorwaarden te controleren op eventuele wijzigingen.

7. **Contact**

– Als u vragen heeft over deze algemene voorwaarden, neem dan contact met ons op via de contactgegevens op de website.

Door deze website te gebruiken, gaat u akkoord met deze algemene voorwaarden. Als u niet akkoord gaat met deze voorwaarden, vragen wij u de website niet te gebruiken.